facebook youtube

Політична партія "Демократичний Альянс" пропонує столичним студентам побачити світ очима успішного політика. Пройдіть усі сходинки на шляху до успіху з нами - від Керівника громадської організації до Голови партії, народного депутата, міністра.

Навчання проходитиме протягом двох тижнів (4 дні) та складатиметься із 10 лекцій та майстер-класів від громадських активістів, керівників політичних партій, народних депутатів, помічників міністрів, економістів, політтехнологів та інших експертів.

міні ще-раз-школа-помічника фіні

Лекційна частина курсу пройде першого тижня навчання - 3 та 4 грудня (субота, неділя), з 11.00 до 17.00 із перервами на каву/чай. Далі на учасників чекатиме домашнє завдання, яке вони презентуватимуть через тиждень - 10 грудня (субота).

Члени журі оцінять домашні заготовки учасників та їхню активну роботу під час суботніх дебатів. 11 грудня (неділя) після вирішення завдання-сюрпризу, будуть названі та нагороджені цінними призами переможці Школи народного депутата.

Кращі студенти зможуть почати свою політичну кар'єру вже сьогодні, ставши частиною команди ДемАльянсу.

Школа народного депутата від Демократичного Альянсу - безкоштовна. Для участі в «ДАшколі» просимо зареєструватися за посиланням або у вікні нижче.

Слідкуйте за нашими новинами в соц. мережі Facebook, Vk та на даній веб-сторінці. В подальшому саме тут ви дізнаєтеся імена спікерів, знайдете список учасників та програму Школи народного депутата. Використовуйте хеш-тег #ДАшкола при кожній думці про своє політичне майбутнє :)

Спікери #ДАшкола (інформація оновлюється)

ГСУ Випуск № 28

№ 6

№ 5

№ 4

№ 3

№ 2

№ 1