facebook youtube

3-4 вересня Impact Hub Odessa запрошує всіх на щорічний форум Social Camp Ukraine. 

logo Odesa2

Цього року у фокусі чотири теми: освіта, урбаністика, соціальне підприємництво, молодіжні рухи. Як змінювати країну не у коментарях на фейсбуці, а в реальності — практичні поради, українські і світові приклади, натхнення і поштовх до змін.

На учасників чекають публічні дискусії, виступи міжнародних і українських експертів, ярмарок соціальних інновацій і вечірки біля моря. Своїм досвідом з учасниками Social Camp Ukraine поділяться: Ірина Соловей, Павло Шеремета, Мітя Гурін, Олександр Елькін, Анна Уварова, Юлія Федорович і ще більше 20-ти експертів.

Міжнародні гості:

● Армін П'ялек, менеджер проектів з фонду BMW Foundation Herbert Quandt (Німеччина);

● Анастасія Гулявіна, співзасновниця і програмна директорка Impact Hub Moscow;

● Зара Хусейнова, засновниця та генеральний директор організації з розширення прав і можливостей жінок WoWoman Azerbaijan;

● Фабіан Гуль, засновник AMPION Africa, консультант Всесвітнього економічного форуму з питань взаємодії соціальних підприємців і інвесторів.

Квитки на Social Camp Ukraine за смішною, як для такого масштабу, ціною: https://scu2016.ticketforevent.com 
Є можливість купити квиток на один з днів форуму.

На честь дня народження центру соціальних інновацій Impact Hub Odessa у рамках Social Camp Ukraine відбудеться спеціальна подія — грандіозне свято в Зеленому театрі 3 вересня о 17:30. Ми презентуємо результати роботи за три роки, послухаємо надихаючі виступи соціальних інноваторів і український гурт Brunettes Shoot Blondes. Вхід на свято вільний, за попередньою реєстрацією — https://goo.gl/2eZiMM

ГСУ Випуск № 28

№ 6

№ 5

№ 4

№ 3

№ 2

№ 1