facebook youtube

Скандальні дії Саакашвілі та його прихильників, Луценка та СБУ в центрі Києва 5 грудня 2017 року в ексклюзивному відео ГСУ з місця подій.

13:17 - Прихильники Михеїла Саакашвілі будують барикади й через кордон поліцейських та нацгвардійців пробиваються до машини СБУ, де сидить затриманий екс-президент Грузії.

13:30 - Михеїла Саакашвілі звільнено! Відео звільнення, яке супроводжувалося штовханиною поліції з протистуючими, застосуванням газових балончиків, будуванням барикад, розбіркою бруківки, ламанням на куски машини СБУ та буквальним витягуванням Саакашвілі - дивіться у колись прямій трансляції нижче!

15:10 - Поле бою після битви за #Саакашвілі. Порада автомобілістам: не паркуйте ваші авто в кілометровій зоні від Майдану! - вас історія нічому не вчить! А якщо серйозно, важко робити якісь висновки. Лише один напрошується: #Порошенко влип! В прямому ефірі так підставлятися... Чи можливо це #Аваков взяв ініціативу в свої руки?

1n

2n

3n

4n

5n

6n

7n

15:37 - #Саакашвілі і ко зараз під Верховною Радою!

8n

16:10 - "Саакашвілі фінансується Курченком" - з виступу Луценка у Верховній Раді. Луценко про затримання Саакашвілі.

16:24 - Генпрокурор Луценко презентує невнятний аудіодоказ переговорів "довіреного Курченка" з #Саакашвілі та #Дангадзе, який мав би свідчити про спонсорство Саакашвілі Курченком та про їхні плани державного перевороту в Україні.

16:53 - Луценко все ще у Верховній Раді презентує аудіодокази "російського фінансування" Саакашвілі.

17:10 - Юрій #Луценко звинувачує #Саакашвілі в зв'язках з Курченком і спробую проведення "російської весни" - перевороту в Україні. Луценко звинувачує і Самопоміч, і Лещенка, Найєма, Заліщук й інших депутатів. В прямому ефірі відповіді Луценка на запитання нардепів.

17:42 -#Лещенко до #Луценко про корупцію в ГПУ, Луценко до Лещенка: "коли ви з друзями просилися до нас в партійний список..."

17:42 - Поки #Луценко нині відповідає на запитання нардепів (записалося аж 87 депутатів, серед яких і #Найєм, якого Генпрокурор запідозрив у зраді, разом з #Лещенко та #Заліщук), під стінами Верховної Ради #Саакашвілі, що втік від #СБУ, виступає перед протестувальниками та сотнями правоохоронців.

9n

По цю сторону парламенту він - державний зрадник та агент Кремля (принайні для двох сотень депутатів, які аплодують виступу Генпрокурора), за стіною він - герой, який має зруйнувати олігархічну корупційну систему (принайні для тих тисяч людей, які зібралися під ВР) - такі от українські реалії, коли обидві сторони звинувачують одна одну в #зрада та грі на руку Кремля!